Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare a website-ului

Bine a╚Ťi venit pe website-ul oficial al https://www.vacanta-de-vis.ro/.
V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu mare aten╚Ťie ╚Öi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de mai jos ├«nainte de a utiliza website-ul nostru.

SITE

Acest website este proprietatea SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL, companie ├«nregistrat─â in Rom├ónia la Registrul Comertului cu nr. J32/597/2014, av├ónd CUI RO33363967 ╚Öi cu sediul social ├«n Rom├ónia. Con╚Ťinutul publicat al acestui website este proprietatea SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL, care ├«╚Öi rezerv─â, de asemenea, ╚Öi dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

ACCEPTARE TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII

Prin accesarea acestui website sunte╚Ťi de acord cu urm─âtorii termeni ╚Öi urm─âtoarele condi╚Ťii, f─âr─â alte restric╚Ťii, ╚Öi cu avertismentul de copyright care se g─âse╚Öte la adresa: https://www.vacanta-de-vis.ro/. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteti utiliza acest Site ├«n nici un fel. V├órsta minim─â de utilizare a acestui website este restric╚Ťionat─â persoanelor sub 18 ani, v├órst─â minim─â legal─â ├«n Rom├ónia. Consider─âm c─â utilizarea site-ului, logarea ╚Öi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condi╚Ťii, cu toate consecin╚Ťele care decurg din acceptarea acestora.
Nu declarăm și nu garantăm:
- Acurate╚Ťea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website
- Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi
- Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavostra
- C─â acest website nu poate ca la un moment dat s─â con╚Ťin─â infec╚Ťii de tip virus.

SERVICII

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL v─â pune la dispozi╚Ťie un sistem automat care v─â ofer─â posibilitatea de a c─âuta ╚Öi verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din site av├ónd posibilitatea de a efectua rezerv─âri de servicii turistice direct de pe site, c├ót ╚Öi plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de pl─â╚Ťi on-line.
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este ob╚Ťinerea de informatii privind ofertele ╚Öi programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permis─â. SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ac╚Ťioneaz─â ca ╚Öi agent pentru ter╚Ťi furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, al╚Ťii (Furnizori de Servicii Turistice).
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu-╚Öi asum─â nici o responsabilitate pentru produsele ╚Öi serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice ╚Öi nu garanteaz─â ├«n nici un fel (fie explicit sau implicit) acurate╚Ťea sau calitatea produselor ╚Öi a serviciilor reflectate pe acest site.

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ofer─â prin intermediul site-ului informa╚Ťii cu titlu general, cu scop consultativ. V─â rug─âm nota╚Ťi c─â informa╚Ťiile publicate pe Site pot fi modificate oric├ónd. Este necesar s─â verifica╚Ťi cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destina╚Ťie, c─â informa╚Ťiile ap─ârute pe site sunt de actualitate.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu asigur─â nici o garan╚Ťie cu privire la aranjamentele documentelor de c─âl─âtorie (pa╚Öapoarte, vize, vaccinuri necesare), c─â informa╚Ťia de pe site este actualizat─â. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura c─â va c─âl─âtori ├«n conformitate cu m─âsurile aplicabile acestor documente de c─âl─âtorie.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu garanteaz─â c─â informa╚Ťia de pe site (incluz├ónd, dar f─âr─â limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul s─â corect─âm erorile (corectabile) de ├«ndat─â ce ne sunt aduse la cuno╚Ötin╚Ť─â.
Informa╚Ťiile ╚Öi fotografiile din prezentarea unit─â╚Ťilor de cazare au caracter informativ ╚Öi sunt furnizate de c─âtre partenerii no╚Ötri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale,ele reprezent├ónd doar efortul nostru de a ├«mbun─ât─â╚Ťii calitatea informa╚Ťiilor cu privire la condi╚Ťiile unit─â╚Ťilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a p─âstra acurate╚Ťea ╚Öi actualitatea informa╚Ťiilor, ├«ns─â nu garant─âm c─â informa╚Ťiile sunt complete, actualizate sau nu con╚Ťin erori. V─â recomand─âm s─â consulta╚Ťi site-urile oficiale ale hotelurilor sau s─â cere╚Ťi informa╚Ťii actualizate agen╚Ťiei.
Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de all inclusive prezentat in site fără un avertisment prealabil.
Informa╚Ťiile personale sunt puse la dispozi╚Ťia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii ╚Öi sunt protejate ├«n condi╚Ťiile legii. Prin completarea c├ómpurilor din formularele de ├«nregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le ├«nregistreaz─â s─â intre ├«n baza de date a agen╚Ťiei ╚Öi s─â primeasc─â mesaje cu privire la produse ╚Öi servicii, promo╚Ťii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale ╚Öi de marketing desfa╚Öurate ├«n viitor de c─âtre https://www.vacanta-de-vis.ro/.

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII TURISTICE

Orice rezervare efectuat─â pe Site va fi considerat─â drept inten╚Ťia utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dac─â cererea dvs. va fi acceptat─â, veti primi un e-mail de confirmare de la SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL si va intra ├«n vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in func╚Ťie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si condi╚Ťiile acestora (incluz├ónd regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adi╚Ťional Termenilor si Condi╚Ťiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obliga╚Ťii, anulari, modific─âri ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restric╚Ťii de alt─â natur─â. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu este responsabil─â pentru costurile care pot sa apar─â ├«n momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
La momentul navig─ârii dvs. in Site, veti putea observa referiri c─âtre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL pentru detalii complete.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli.

ANULARI / MODIFICARI

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizi╚Ťionat (╚Öi Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, ├«n scris sau telefonic SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL despre inten╚Ťiile dvs. ├Än anumite cazuri este posibil s─â nu pute╚Ťi anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui s─â respecta╚Ťi anumite cerin╚Ťe pentru aceste ac╚Ťiuni.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice accept─â toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica serviciul turistic ├«nainte de a primi cererea dvs. ferm─â. Pute╚Ťi anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului ├«n concordan╚Ť─â cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile Furnizorului de Servicii Turistice.
├Än eventualitatea modific─ârii unei rezerv─âri (incluz├ónd, dar f─âr─â a se limita, anul─âri, restituiri de sume, schimb─âri de nume), SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceast─â actiune. Aceste taxe difer─â fa╚Ť─â de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

PLATA

Nu se accept─â alte modalit─â╚Ťi de plat─â ├«n afara celor prezentate pe site ╚Öi nu ne asum─âm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
├Än func╚Ťie de termenii ╚Öi condi╚Ťiile impuse de hoteluri, la momentul rezerv─ârii vi se poate cere plata integral─â sau par╚Ťial─â a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuat─â ├«n contul SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL.
Agen╚Ťia nu-╚Öi asuma nici o obliga╚Ťie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de c─âl─âtorie ├«n cazul nepl─â╚Ťii integrale a serviciilor comandate. ├Än orice situa╚Ťie, sunte╚Ťi responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele c─âr╚Ťi de credit recunoscute ╚Öi prezentate detaliat pe site.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a ├«ncasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot s─â apar─â la momentul rezerv─ârilor prin c─âr╚Ťile de credit. ├Än acest caz ve╚Ťi fi informat despre comisioanele aplicabile. SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a transfera costurile generate de penaliz─ârile de charge back. Dac─â rezervarea dvs. este platit─â cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezerv─âm dreptul de a cere o autoriza╚Ťie scris─â din partea acelei persoane.
├Än cazul ├«n care emitentul c─â╚Ťii dvs. de credit o cere, SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de c─âl─âtorie la adresa dvs. declarat─â la momentul emiterii c─ârtii de credit. Informa╚Ťia eronat─â despre aceast─â adres─â se poate reflecta ├«n anularea rezerv─ârii, ├«nt├órzierea livr─ârii documenteleor de c─âl─âtorie ╚Öi poate determina cre╚Öterea tarifului confirmat. V─â rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. ├Än plus, pentru a minimiza efectele ├«ncerc─ârii de fraudare a cartii dvs. de credit, ├«nainte de a emite documentele de c─âl─âtorie, ne rezerv─âm dreptul de a efectua verific─âri aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. ╚Öi o copie a cartii de credit, precum ╚Öi un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorit─â modific─ârii cursului de schimb.

LIMITAREA R─éSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresat─â la adresa de email [[adresa_email]], agen╚Ťia se oblig─â s─â rectifice, actualizeze, blocheze, stearg─â sau transforme ├«n date anonime ╚Öi s─â ├«nceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, ├«n mod gratuit, conform dispozi╚Ťiilor legale privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date. SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL se oblig─â s─â nu fac─â public─â adresa de e-mail a utilizatorilor ╚Öi s─â nu o dezv─âluie unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, dac─â aceasta nu se afl─â ├«ntre partenerii agrea╚Ťi ├«n mod expres, ├«n afara cazului ├«n care acest lucru este necesar pentru a respecta legea ╚Öi/sau procedurile judiciare. Nu r─âspundem de atacurile av├ónd ca scop furtul sau vandalismul ╚Öi care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asum─âm nici un fel de responsabilitate pentru situa╚Ťiile ├«n care utilizatorul ├«╚Öi public─â adresa sau orice alte date personale, din proprie ini╚Ťiativ─â, ├«ntr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

PROPRIETATE INTELECTUAL─é

Toate drepturile de proprietate intelectual─â aferente con╚Ťinutului acestui website (incluz├ónd, f─âr─â limitare, m─ârcile comerciale, imaginile ╚Öi siglele) sunt proprietatea SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL. Nu dob├óndi╚Ťi niciun drept asupra con╚Ťinutului acestui website cu excep╚Ťia dreptului limitat de a utiliza website-ul ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord s─â respecte urmatoarele obliga╚Ťii incluz├ónd dar f─âr─â a se limita:
- responsabilitatea financiar─â pentru toate tranzac╚Ťiile efectuate ├«n contul sau numele dvs.
- aveti v├órsta peste 18 ani ╚Öi capacitatea legal─â de a ini╚Ťia ac╚Ťiuni juridice
- garantarea veridicit─â╚Ťii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezevări false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afi╚Öa, licen╚Ťia sau reproduce con╚Ťinutul Site-ului cu excep╚Ťia utiliz─ârii ├«n scop personal ╚Öi necomercial a unei singure copii a informa╚Ťiei con╚Ťinut─â ├«n Site.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu este responsabil─â pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul ╚Öi nici pentru e╚Öecurile generate de caren╚Ťa acestor aptitudini.
Sunte╚Ťi bineveni╚Ťi s─â utiliza╚Ťi acest website ├«n conformitate cu ace╚Öti termeni ╚Öi pute╚Ťi imprima ╚Öi/sau desc─ârca informa╚Ťii de pe acest website pentru utilizare personal─â, dar nu ├«n scopuri comerciale.
Nu ave╚Ťi permisiunea:
ÔÇó de a stabili un link ├«ntre acest website ╚Öi orice alt website, sau de a ├«ncadra orice parte a acestui website f─âr─â acordul nostru prealabil;
ÔÇó de a realiza actiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viru╚Öi informatici sau de a utiliza acest website ├«n scopuri ilegale;
ÔÇó de a utiliza ├«n scopuri necinstite sau modifica con╚Ťinutul pe care ├«l copia╚Ťi de pe acest website sau de a utiliza acest con╚Ťinut f─âr─â publicarea avertismentelor de copyright ╚Öi alte drepturi de proprietate intelectual─â pe care le utiliz─âm ├«n leg─âtur─â cu acest con╚Ťinut, ├«n acela╚Öi mod ╚Öi ├«n aceea╚Öi form─â prezentate pe website.
├Än condi╚Ťiile ├«n care ├«nc─âlca╚Ťi ace╚Öti termeni sau politica noastr─â privind protec╚Ťia datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastr─â la acest website.

NEWSLETTER

Pe website pute╚Ťi identifica un formular de ├«nscriere la newsletter. Pute╚Ťi subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezint─â acordul dumneavoastr─â pentru primirea nout─â╚Ťilor, a ofertelor speciale precum ╚Öi a altor informa╚Ťii.
Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.
Orice probleme legate de sec╚Ťiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scris─â la adresa noastr─â specificat─â ├«n pagina de Contact.

LEG─éTURI CU ALTE SITE-URI

Acest Site poate con╚Ťine leg─âturi c─âtre alte pagini web externe ╚Öi operate de alte p─âr╚Ťi implicate.
Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru u╚Öurin╚Ťa folosirii site-ului. Dumneavoastr─â ve╚Ťi accesa, desc─ârca, naviga ╚Öi utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastr─â, f─âr─â a antrena nicio r─âspundere din partea noastr─â.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web ╚Öi nu ├«╚Öi asum─â nici o responsabilitate ├«n legatur─â ca acurate╚Ťea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale p─âr╚Ťilor implicate.
Con╚Ťinutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informa╚Ťiile furnizate de agen╚Ťie . Orice opinii referitoare la con╚Ťinutul acestor pagini web externe vor trebui redirec╚Ťionate c─âtre administratorii paginilor ├«n cauz─â.

INTERZICEREA ACCESULUI

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

RESPONSABILITATEA AGENȚIEI SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu este responsabil─â pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoas─â a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate ╚Öi achizi╚Ťionate de pe website.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL este responsabil─â doar pentru pierderile directe a c─âror valoare nu va dep─â╚Öi tariful total al serviciilor turistice achizi╚Ťionate (except├ónd cazurile de deces sau accidentele personale a c─âror valoare nu are limit─â).

FORȚĂ MAJORĂ

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu este responsabil─â ├«n cazul petrecerii unor evenimente cauzate de fort─â major─â. Evenimentele majore includ, dar f─âr─â a se limita, interven╚Ťii guvernamentale, r─âzboaie, r─âpiri, incendii, inunda╚Ťii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau ac╚Ťiuni industriale care pot afecta SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau furnizorii s─âi.

RATA DE SCHIMB

Ratele de schimb cotate pe website sunt provenite din mai multe surse ╚Öi pot s─â nu fie ├«ntotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu s─â verifica╚Ťi ratele de schimb din ziua ├«n care efectua╚Ťi rezervarea.

MODIFIC─éRI ASUPRA SITE-ULUI

SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica design-ul sau con╚Ťinutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum ╚Öi alte caracteristici.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL poate de asemenea modifica ╚Öi acesti termeni ╚Öi condi╚Ťii la anumite intervale de timp, f─âr─â notificare prealabil─â, fiind obliga╚Ťia utilizatorului s─â revizuiasc─â aceasta politic─â anterior plas─ârii unei comenzi ├«n site.

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate ╚Öi con╚Ťinutul Site-ului apar╚Ťin SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL . Materialul con╚Ťinut pe Site este proprietatea agentiei SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau a afilia╚Ťilor s─âi, except├ónd cazul ├«n care sunt recunoscute ca apar╚Ťin├ónd altor p─âr╚Ťi implicate.
Numele precum si celelalte m─ârci, logo-uri sau elemente grafice con╚Ťinute ├«n Site sunt m─ârci ├«nregistrate ale SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau ale afilia╚Ťilor s─âi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi m─ârci ├«nregistrate ale respectivilor proprietari.
Utilizatorul nu are nici un drept sau licen╚Ť─â de utilizare a acestor m─ârci ├«nregistrate. Dac─â utilizatorul consider─â c─â fotografiile sau textele publicate pe site incalc─â legea dreptului de autor este rugat s─â sesizeze acest lucru prin formularul de contact disponibil ├«n Pagina de Contact, men╚Ťion├ónd pagina ╚Öi con╚Ťinutul care contravin legii.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL utilizeaz─â materiale promo╚Ťionale puse la dispozi╚Ťie de ter╚Ťi ╚Öi nu poate controla sau verifica originea acestora. SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL va retrage imediat din site orice material ilegal ╚Öi va informa partea v─ât─âmat─â despre acest lucru.

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunte╚Ťi de acord cu utilizarea informa╚Ťiilor dvs. personale de catre SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL sau a afilia╚Ťilor ╚Öi a altor p─âr╚Ťi implicate, ├«n concordan╚Ť─â cu termenii ╚Öi ├«n scopul declarat stipulat ├«n Politica de confiden╚Ťialitate a agen╚Ťiei SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL care se reg─âse╚Öte pe website.
Dac─â aveti ├«ntreb─âri ├«n legatur─â cu politica de confiden╚Ťialitate, v─â rug─âm s─â ni le adresa╚Ťi prin email sau ├«n scris la adresele men╚Ťionate ├«n pagina Contact.
Datele personale colectate sunt utilizate de SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL exclusiv pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor sale contractuale fa╚Ť─â de turi╚Öti, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notific─ârilor c─âtre unit─â╚Ťile hoteliere, al╚Ťi tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizi╚Ťionate de clien╚Ťi impun acest lucru. Agentia SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu divulg─â altor ter╚Ťe persoane datele personale ├«n alte scopuri dec├ót cele men╚Ťionate.
Conform cerin╚Ťelor Regulamentului UE 2016/679 ╚Öi a Directivei UE 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circula╚Ťie a acestor date, ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL va administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de c─âtre dvs.
Conform legislatiei, dvs. beneficia╚Ťi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a nu fi supu╚Öi unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei. Totodat─â, ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi stergerea datelor.
Trebuie s─â men╚Ťion─âm ├«ns─â c─â ne este imposibil s─â proces─âm rezerv─âri care nu con╚Ťin aceste date obligatorii

POLITICA DE SECURITATE

Agentia SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL se preocupa s─â ofere o protec╚Ťie ridicat─â a datelor personale salvate pe sistemele propri. Rug─âm utilizatorii s─â fie con╚Ötien╚Ťi totu╚Öi c─â nici o informa╚Ťie transmis─â via Internet nu este ├«n totalitate sigur─â. Ar trebui, deci, s─â ave╚Ťi grij─â atunci c├ónd ├«nregistrati date personale online. Noi lu─âm m─âsuri rezonabile pentru a v─â asigura securitatea informatiilor din momentul ├«n care le primim.
Vom dezv─âlui datele personale doar ├«n cazul ├«n care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convin╚Öi c─â este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autorit─â╚Ťile sau a proteja drepturile juridice ale SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL.

COOKIE-URI

Cookie-ul reprezint─â un fi╚Öier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavostr─â de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostr─â. Majoritatea browser-elor sunt setate s─â accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastr─â, s─â fi╚Ťi anun╚Ťa╚Ťi de fiecare dat─â c├ónd primi╚Ťi c├óte un cookie, sau s─â refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important s─â ╚Öti╚Ťi c─â dac─â a╚Ťi setat browser-ul s─â refuze cookie-urile, nu ve╚Ťi putea face rezerv─âri in site-ul nostru. Pe l├óng─â cookie-urile setate de agentie, site-ul nostru foloseste serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri ╚Öi serviciile Facebook ╚Öi Google pentru media sharing ╚Öi statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la ├«n╚Ťelegerea ╚Öi folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceast─â ter╚Ť─â parte s─â downloadeze cookie-uri ├«n computerul dumneavoastr─â, care s─â-i permit─â s─â str├óng─â date statistice referitoare la contentul personalizat ╚Öi pentru monitorizarea campaniilor desf─â╚Öurate de ace╚Ötia.
SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL nu poate controla ╚Öi nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastr─â, instalate de o ter╚Ť─â parte.

LEGEA GUVERNANT─é

Acesti Termeni si Condi╚Ťii reprezint─â contractul ├«ntre Utilizator ╚Öi Agen╚Ťia SC VACANTA DE VIS - AGENTIA TA DE TURISM SRL ╚Öi este guvernat de legile din Rom├ónia.