Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Am pornit cu Grecia -prima dragoste si am diversificat in timp avand deja turisti fideli care au fost in sejururi cu masina, autocarul sau avionul, pelerinaje organizate peste tot in Grecia, Israel, Medjugorie, tabere scolare, city break uri, excursii spirituale. Turistii multumiti care au revenit ani la rand,  turistii fideli care au crescut odata cu noi (de la primele excursii, luna de miere apoi vacantele cu familia marita- copilasii) toate ne bucura. Ne dorim din suflet o Vacanta de vis pentru turistii nostri care in timp au devenit prietenii nostri. Fie ca e Litoralul nostru romanesc, Bulgaria sau Turcia cu all inclusive preferata de familiile cu copii dar si pentru cei care vor relaxare, Croatia, Muntenegru, Spania, Portugalia, Cipru,Malta, circuite in Europa, Asia, America, croaziere…Vacante de vis oriunde in lume. 


De ce noi? 

Functionam pe principii corecte . Consideram ca : Ceea ce daruiesti, primesti! Deci dorim sa oferim din suflet vacante frumoase turistilor nostri si sa ii informam cat mai corect despre ce vor gasi la locul de cazare.  Teoria din catalog sa fie la fel cu practica din concediu.Iar la finalul vacantei asteptam mereu  sa stim parerea dvs turistii nostrii – prietenii nostri. Punem suflet in vacante...de 17 ani.