Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Construita in 1884 de unul dintre arhitectii Palatului Peles, Vila Camelia are influente bavareze, cu amenajari bogate si accesorii caracteristice din lemn.
In armonie cu aspectul sau clasic, aceasta vila ofera spatii de cazare relaxante, cu locatie privata, toate situate la mica distanta pe jos de centrul statiunii Sinaia.
Peisajul inconjurator este ideal pentru drumetii in munti si plimbari romantice prin pitorescul Parc Ghica al orasului. Gara din Sinaia se afla la 15 minute pe jos.
Cele 20 de camere mobilate simplu, eficient, cu bun simt, ofera turistilor toate conditiile necesare odihnei intr-o ambianta reconfortanta. Fiecare incapere este dotata cu acces la internet, pastrandu-se, in acelasi timp, farmecul romantic. Baile dotate dupa toate exigentele impuse unei statiuni de lux nu fac decat sa sporeasca gradul de confort al acestei adevarate flori arhitectonice.CRIB (patut pentru bebelusi) - Gratuit (putem pune la dispozitia familiilor cu bebelusi, patut pentru bebe, la cerere, fara niciun cost, dar cu cererea disponibilitatii in prealabil).
TARIFELE includ TAXA HOTELIERA DE 2% DIN FIECARE NOAPTE DE CAZARE.
LA RECEPTIE, TURISTII VOR PLATI TAXA SALVAMONT DE 6 LEI/PERSOANA CARE SE ACHITA O SINGURA DATA PE SEJUR, INDIFERENT DE DURATA ACESTUIA















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.