Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA HOTEL


Descriere

Hotelul este situat aproape de plaja, intr-o zona liniștita, cu verdeața, ideal pentru relaxare.

Descriere :

Hotelul Aurora este la aproximativ 600 m distanta de plaja, in statiunea Constantin si Elena, la 9 km de Nisipurilde de Aur. Este o locatie potrivita atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri si avand servicii si facilitati bune de cazare. Hotelul este inconjurat de o gradina si se afla aproape de mare, distanta putand fi parcursa printr-o mica plimbare. Dotarile moderne precum si apropierea de plaja il fac o locatie ideala pentru petrecerea unui concediu de neuitat.

Localizare:

Hotel Aurora este situat într-o zonă retrasă liniştită a staţiunii aproape de plaja.

Facilitati hotel:

Hotelul detine o piscina exterioara si o piscina interioara cu jacuzzi, sauna, sala fitness, masaj, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, seif la receptie, parcare nepazita gratuita in limita locurilor disponibile, internet wireless in spatiile publice si in camere.

Facilitati camere:

Camerele duble cu vedere la piscina sau parc, camerele triple, si studiourile sunt formate din 2 dormitoare; toate tipurile de camere sunt dotate cu aer conditionat si incalzire centrala, balcon, frigider, TV satelit, telefon, baie cu dus sau cada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie