Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casablanca este un complex hotelier ce ofera o multitudine de facilitati, conditii de cazare foarte bune, un sistem All Inclusive echilibrat, fiind foarte apreciat de turistii din intreaga lume.

Descriere :

Hotel Casablanca situat la poalele Muntelui Emine și la 6 minute de mers pe jos de Plaja Obzor de la Marea Neagră ,ofera o panorama uimitoare catre muntii Stara Planina fiind o locatie foarte moderna si echipata conform standardelor de patru stele  in imediata apropiere a atractiilor principale din oras. 

Localizare:

Hotelul Casablanca este situat la ieșirea din Obzor în direcția Varna, la 50 km de aeroporturile Varna și Burgas, la 50 m de drumul central și la 100 m de plajă.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant, bar, bar la piscina, gradina, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, masaj, sauna, fitness, room service, mini supermarket, magazin de suveniruri, centru SPA. Wi-Fi gratuit în toate zonele hotelului.

Teren de tenis , tenis de masă , biliard ,loc de joacă pentru copii ,bazin si club de animatie sunt doar cateva dintre atractiile oferite pentru relaxare si destindere.

Facilitati camere:

Camerele sunt mobilate cu un pat dublu sau cu două paturi, o canapea extensibilă și un fotoliu. Acestea au o baie mare cu duș sau cadă, uscător de păr, iar camerele sunt dotate cu TV, telefon, acces gratuit la internet și aer condiționat individual. Fiecare studio și apartament este mobilat cu o chicinetă cu frigider și plită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie