Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

2D RESORT and SPA


Descriere

Hotelul 2D resort & spa se afla in centrul statiunii Neptun, fiind situat pe malul lacului Neptun, intr-o veritabila oaza de verdeata si liniste, este inconjurat de un parc natural cu promenade ce duc pe malul lacului si plaja statiunii. Toate acestea imbinate confera un farmec cu totul special, unic, prin cadrul sau natural deosebit.
Dispune de321 de spatii de cazare, pe 3 etaje, 72 dintre acestea sunt cameresuperior, 236 camere duble standard,precum si duble cu pat suplimentar, 9apartamente si 4 camere concepute special pentru persoane cu dizabilitati.
Pentru rezervarile cu servicii de masa all inclusive se ofera gratuit unvoucher la Parcul de Aventura Paradis Land din Neptun. Voucherul este valabil pentru o singura intrare pe sejur, pentru 2 persoane pe camera. Turistii vorintra in posesia voucherelor in momentul sosirii la receptia hotelului.

Dotari si servicii
Hotelul este dotat cu lobby, receptie, camera de bagaje, restaurant cu 350locuri cu terasa, grill cu terasa, sala de conferinte de 150 locuri cuaranjament flexibil al spatiului - dotata cu sistem de climatizare, internet,videoproiector, ecran, microfon, posibilitatea de amenajare coffee break,centru de conferinte, 2 piscine exterioare, o piscina interioara cu jacuzzi,centru spa, loc de joaca pentru copii, tobogane gonflabile, piscina cu bile,leagane, trambulina, jucarii colorate, centru SPA, sala sport, parcare propriegratuita in limita locurilor disponibile.
Se accepta animale de companie doar in anumite conditii: sa aiba carnetul parafat de medicul veterinar, sa nu fie dintr-o rasa cu antecedente agresive,nu au acces in restaurant si terasa restaurant, piscine si plaja piscinelor catsi centrul SPA.Taxa animal de companie talie mica cu carnet de sanatate - 30%din valoarea unui loc de cazare. Se accepta doar in camerele de la parter.
Mentionam ca pentru perioada 01.04.2020 pana la data de 01.06.2020 piscina interioara este inchisa.

Centrul SPAeste un sanctuar dedicat relaxarii, sanatatii si frumusetii dumneavoastra, o oaza de revitalizare pentru trup, minte si spirit. Terapiileanti-stres, ritualurile de relaxare se imbina perfect cu programele deintinerire sau de imbunatatire a aspectului siluetei, centrul oferind tot ceaveti nevoie pentru a va transforma zilele de vacanta intr-o poveste frumoasa,una care nu veti dori sa se termine. Terapiile balneare traditionale pentrucare folosim ingrediente daruite de natura sunt completate de masajele si procedurile executate de catre expertii nostri. Am pregatit numeroase tipuri de masaj, darsi tratamente de infrumusetare pe care le puteti combina dupa bunul plac. Fie ca doriti sa va bucurati de un masaj de relaxare, de impachetari corporale,hidromasaj sau exfoliere corporala, noi va putem ajuta sa aratati perfect. Deasemenea, ofera masaje terapeutice, termoterapie prin hidromasaj, dus masajVichy, bai de plante si impachetari cu parafina. Spatiul amplu are un design si nuante de culori care vor contribui la imbunatatirea starii dumneavoastra de spirit si la relaxare. Aici veti reusi sa va redescoperiti linistea, iar starea de bine se va reflecta nu numai in sufletul dumneavoastra ci si in corp, prinfrumusetea exterioara.
Lista cu Proceduri:
1. Wellness, Relaxare, Infrumusetare:
- masaje de relaxare si terapeutice
- exfolieri si impachetari corporale
- termoterapie prin: hidromasaj, dus masaj Vichy, baie de plante si impachetari cu parafina
2. Recuperare, Reabilitare:
- electroterapie
- hidroterapie prin: hidromasaj, dus masaj Vichy, baie de plante si impachetari cu parafina
Program de lucru: 09:00-18:00
Servicii masa
Hotelul dispune de restaurant propriu.
Mic dejun- 07:00 - 09:30 - bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.
Pranzul- 13:00 - 15:00 - bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.
Cina- 18:00 - 21:00 - bufet suedez, cafea, ceai, bauturi racoritoare, apa.
Pranzul si cina sunt diferite in fiecare zi a saptamanii.
Demipensiune- mic-dejun si pranzul sau cina.
Pensiune completa- mic-dejun + pranz + cina.
All inclusive- mic-dejun + pranz + cina + bauturi. Toate mesele se servesc subforma de bufet suedez, la orele mentionate mai sus. Bauturile se servesc petoata durata zilei (09.00-21.00) la barul restaurantului si la barul de lapiscina. Bauturi incluse: apa plata, bauturi carbogazoase si necarbogazoase -dozator; alcoolice: bere draught, vinul dozator, vodka, coniac, vermut alb sirosu, bitter , lichior , cocktail-uri alcoolice; bauturi calde: cafea,cappuccino, ciocolata calda, ceai.

Dotari camere
Camerele duble standard: sunt dispuse in doua corpuri diferite avand un design clasic dar mobilate diferit in functie de corp. Sunt doate cu internet, produse cosmetice, baie cu dus, TV, aer conditionat, minibar (consumatie contra cost),telefon si balcon.Suprafata: 16 mp. Capacitate: 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil.
Camerele duble standard cu pat suplimentar (triple):reprezinta alegerea potrivita pentru cei ce calatoresc in familie.Sunt doate cu internet, produse cosmetice, baie cu dus, TV, aer conditionat, minibar (consumatie contra cost),telefon si balcon. Suprafata: 16 mp. Capacitate: 3 adulti sau 2 adulti +2 copii.
Camerele duble standard parter: sunt identice cu cele dubla standard, singura diferenta este data de faptul ca nu beneficiaza de balcon. Sunt doate cuinternet, produse cosmetice, baie cu dus, TV, aer conditionat, minibar(consumatie contra cost) si telefon. Suprafata: 16 mp. Capacitate: 2 adulti sau2 adulti + 1 copil.
Camerele duble superioare:au o suprafata generoasa si reprezinta alegerea perfectapentru relaxare si confort. Sunt dotate in plus cu sistem de ventilatiecentralizat, uscator de par, seif, dar nu au balcon.Suprafata: 20 mp.Capacitate: 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil.
Camerele duble superioare cu pat suplimentar (family):sunt dotate cu canapea extensibila, au un spatiu mult mai generos si un design modern cu elemente elegante, de un rafinament aparte,sunt dotate in plus cu sistem de ventilatie centralizat, uscator de par, seif, dar nu au balcon.Suprafata: 18 mp.Capacitate: 3 adulti sau 2 adulti +2 copii.
Apartamentele:sunt formate dintr-un dormitor pat matrimonial si o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu baie cu dus, TV, aer conditionat, minibar (consumatie contra cost), seif, detector de fum, uscator de par, balcon.Suprafata:30 mp. Capacitate: 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Camerele pentru persoane cu dizabilitati:sunt spatioase si dotate conform standardelor pentru a crea un confort pentru persoanele cu dizabilitati.Sunt dotate cu baie cu dus, TV, aer conditionat, minibar (consumatie contra cost),seif, detector de fum, uscator de par, balcon. Suprafata: 32 mp. Capacitate: 3adulti sau 2 adulti + 1 copil.

Facilitati pentru copii (mic dejun, demipensiune, pensiune completa):
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-1.99 ani - beneficiaza de cazare si masa gratuita,fara pat suplimentar;
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 2-11.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita, farapat suplimentar, dar achita fiecare 50% din valoarea serviciilor de masa;
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 2-11.99 ani, al 2-lea copil 12-17.99 ani), primulcopil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 50% dinvaloarea seviciilor de masa, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc decazare si beneficiaza de pat suplimentar, si 100% din valoarea serviciilor demasa;
Patul suplimentar este optional - 50 % din valoarea unui loc de cazare.
- 2 adulti + 1 copil 12 -17.99 ani - achita 50% din valoarea unui loc de cazaresi beneficiaza de pat suplimentar, si 100% din valoarea serviciilor de masa;
- al 3-lea adult achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza depat suplimentar, si 100% din valoarea serviciilor de masa;
Facilitati pentru copii (all inclusive):
- 2 adulti + 1 copil 0-11.99 ani - beneficiaza de cazare si masa gratuita, farapat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-1.99 ani, 1 copil 2-11.99 ani) - beneficiaza decazare si masa gratuita, fara pat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii 2-11.99 ani - primul beneficiaza de cazare si masagratuita, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita 50% din valoareaserviciilor de masa;
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 2-11.99 ani, al 2-lea copil 12-17.99 ani), primulcopil beneficiaza de cazare si masa gratuita, fara pat suplimentar, al 2-leacopil achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de patsuplimentar, si 100% din valoarea serviciilor de masa;
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani - achita 50% din valoarea unui loc de cazaresi beneficiaza de pat suplimentar, si 100% din valoarea serviciilor de masa.
- al 3-lea adult achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza depat suplimentar, si 100% din valoarea serviciilor de masa.


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.