Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ASTORIA


Descriere

Hotel Grand Astoria este fostul Hotel Patria si se afla pozitionat strategic in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, la doar 50 de metri de plaja, 500 de metri de telegondola si la cateva minute de mers pe jos de zona Cazino, foarte apreciata de turisti datorita numarului mare de magazine si restaurante. Tot in zona Cazino se organizeaza spectacole si evenimente estivale si de aici se poate lua telegondola spre sudul statiunii Mamaia, unde este Satul de Vacanta si Aqua Magic.
Hotelul Grand Astoria este situat langa hotelurile Unirea, National si Prestige si a fost total renovat si redecorat in anul 2015 si reclasificat la 3 stele.

Camere: dotate cu mobilier nou, pat matrimonial, baie proprie cu dus, televizor LCD, uscator de par, aer conditionat, minibar, internet wireless, plasa impotriva tantarilor. Camerele nu au balcon si ofera vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol.

Facilitati: 200 camere pe 13 etaje, 3 lifturi, restaurant cu servire a-la-carte si linie de autoservire (ofera mancaruri din bucataria traditionala romaneasca si internationala), bar de zi in incinta restaurantului, bar la parter, terasa, sala de conferinta, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul si in restaurant, la receptie servicii de printat sau copiat documente, serviciu de pastrat lucruri de valoare la cerere si contra cost servicii de spalatorie si calcat camera bagaje.

Hotelul detine monitorizare video 24/24, parcare supravegheata video, gratuita in limita locurilor disponibile.

Hotelul accepta animale de companie.

Ora check-in: 18:00. Ora check-out: 12:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.