Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

G.G. GOCIMAN


Descriere

Aflat in statiunea Mamaia, intre litoralul Marii Negre si Lacul Siutghiol, hotelul G.G.Gociman ofera unitati de cazare cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi, precum si acces gratuit la o piscina incalzita, cu o temperatura constanta de 26 C.

Puteti savura preparate din bucataria romaneasca si internationala in restaurant sau pe terasa fermecatoare de pe malul lacului in timpul sezonului cald.

Proprietatea asigura parcare gratuita. Parcul acvatic AquaMagic si Cazinoul se afla in apropierea hotelului G.G.Gociman.

Facilitati: receptie 24 ore; acceptarea cartilor de credit master si visa la plata serviciilor; minibar frigorific; camere pentru nefumatori; sistem electronic de inchidere; incalzire central; climatizare individuala reglabila; parcare proprie; seif in camera; baby-chair; acces wireless din camera; servirea micului dejun in regim bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.