Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Flora Mamaia este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, intre cele doua zone de interes ale statiunii - Satul de Vacanta si Cazinoul si la doar 300 de metri de Aqua Magic si Telegondola.
Este construit perpendicular pe tarmul marii si astfel turistii se pot bucura de o priveliste laterala la mare sau lac din toate camerele. In plus, la fiecare etaj,
Hotel Flora dispune de cate un balcon spatios cu vedere frontala la mare, cu acces pentru toti oaspetii hotelului. Hotel Flora a fost renovat integral in anul 2011 si tot atunci a fost reclasificat la 3***.

Camerele sunt dotate cu instalatie de climatizare, acces la internet wireless, mini-bar, televizor LCD, telefon. Camerele nu sunt dotate cu balcon.

Camerele duble standard 2** au 14,3 mp. (incluzand baia) si sunt dotate cu aparate de aer conditionat, acces la internet wireless, mini-bar, televizor LCD, televiziune prin cablu, telefon, mocheta, bai cu dus, articole de toaleta (sampon/gel de dus, sapun, casca de baie), ferestre termopan, acces pe baza de cartela magnetica, plasa impotriva tantarilor. Patul are dimensiunea - 160x190 cm. Camerele nu au balcon, iar fereastra nu se deschide complet, ci doar se rabateaza (in conformitate cu cerintele ISU).
Camerele duble standard plus 3*** sunt mai spatioase fata de cele standard si permit amplasarea unui pat suplimentar (suprafata camerei duble standard plus - 17,8 mp incluzand baia, suprafata patului - 160x205).
*Patul suplimentar se pot adauga doar in camerele standard plus 3*

Reducere pentru sezlongurile si umbrelutele de pe plaja privata din fata hotelului; Acces gratuit la piscina hotelului cu sezlonguri asigurate in limita locurilor disponibile;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.