Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELLA BY THE SEA RESIDENCE

Descriere

Camerele Ella by the Sea Residence sunt situate in prima linie la plaja in Mamaia Nord, Navodari, la 10 de metri de aceasta, si va ofera vedere frontala la mare, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de rasarituri spectaculoase in fiecare dimineata si de o priveliste spectaculoasa pe durata intregii zile.
Navodari este un oras in judetul Constanta, Dobrogea, Romania, format din localitatile componente Mamaia-Sat si Navodari.
Orasul Navodari este situat in zona estica a judetului Constanta, pe malul de sud al lacului Tasaul si pe grindul dintre acesta si lacul Siutghiol. Se afla la o distanta de 10 kilometri de municipiul Constanta, avand ca vecini la nord - Lacul Tasaul si satul Sibioara, la sud - Lacul Siutghiol si statiunea Mamaia, la vest - comuna Lumina, iar la est - Marea Neagra.


Complexul ofera parcare gratuita si asigurata,plaja proprie si sezlonguri plus umbreluta gratuita!Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.