Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX MEDITERANEAN (HOTEL MERCUR - HOTEL MINERVA)


Descriere

Complex Mediteranean din Mamaia este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la aproximativ 50 de metri de plaja, intre hotelurile Modern si Rex si la 1 km de Cazino. Complex Mediteranean este format din doua hoteluri si Vila 30, dar si din zone de agrement precum piscine pentru adulti si copii, baruri, locuri de joaca. Complex Mediteranean este ideal pentru familiile cu copii, oferind numeroase facilitati pentru ca cei mici sa nu se plictiseasca si sa plece de la mare cu amintiri frumoase si cu numerosi prieteni. In acest sens, sunt amenajate locuri de joaca atat in interior cat si in aer liber.
Facilitati:
- 280 de camere duble standard si family, 12 apartamente si 6 garsoniere
- restaurant si terase acoperite (600 de locuri)
- 1 piscina cu sezlonguri si umbrele, 1 piscina copii
- 3 locuri de joaca pentru copii
- programe de animatie pentru copii si adulti
- 1 teren de tenis, 1 teren de volei
- internet wireless gratuit in complex
- camera pentru bagaje, seif la receptie
- baby cot gratuit (in limita disponibilitatii)
- parcare proprie (in limita locurilor disponibile)
Descriere camere:
Camera dubla standard 3* are17.50 mp si este dotata cu pat matrimonial sau twin (repartizarea se face la receptie in limita locurilor disponibile) baie proprie, aer conditionat, TV LED, internet wi-fi gratuit de mare viteza, minibar, telefon intern, balcon, pardoseala din parchet, plasa tantari. Accesul in camera este permis cu cartele magnetice. Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti +1 copil pana in 14 ani.
Camera dubla family 3* - este camera dubla standard(17,5 mp) formata din pat matrimonial si 2 paturi supraetajate. Este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala, internet wireless gratuit de mare viteza. Accesul in camera este permis cu cartele magnetice. Camerele family sunt impartite in cele 2 corpuri Mercur si Minerva. Repartizarea se face la receptie in momentul cazarii, in functie de disponibilitate. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si 1 copil pana in 14 ani.
Camera comunicanta 3* are 34 mp si este formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial si o camera dubla cu 2 paturi twin care comunica intre ele printr-o usa. Camerele au aceleasi dotari ca si cele duble standard. Accesul in camere este permis cu cartele magnetice.Camerele comunicante sunt impartite in cele 2 corpuri Mercur si Minerva. Capacitate maxima: 4 adulti si 4 copii pana in 14 ani.
Studio 4* VILA 30 este situata la parterul Vilei 30, are o suprafata de 35 mp si este format dintr-un spatiu deschis dotat cu pat matrimonial si o canapea extensibila de 2 locuri , baie proprie. Este dotata cu aer conditionat, televizor LED, internet wi-fi gratuit de mare viteza, minibar, uscator de par, halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, terasa cu masa, scaune si umbrela. Accesul in studio este permis cu cartele magnetice. Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti si 1 copil cpana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii unul cpana in 10 ani si celalaltpana in 14 ani, sau 2 adulti si 3 copii(cel putin unul cu varsta pana in 10 ani).
Apartament 4* VILA 30 este situat la etajele 1 si 2 ale Vilei 30, are o suprafata de 55 mp si este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si baie cu cada. Este dotat cu televizor LED, aer conditionat, internet wi-fi gratuit, minibar, uscator de par, halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in apartament este permis cu cartele magnetice. Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti si 1 copil cu varsta pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii unul cu varsta pana in 10 ani si celalalt pana in 14 ani, sau 2 adulti si 3 copii(cel putin unul cu varsta pana in 10 ani).

Mic dejun in Complex Mediteranean Mamaia include: mic-dejun in regim bufet suedez (08.00-10.00) si bauturi non alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate draft, cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa, acces la piscine (08.00-20.00) cu umbrele si sezlonguri la piscine (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la cele 3 locuri de joaca pentru copii, acces la terenurile de sport (volei, tenis) cu echipament in limita disponibilitatii, internet wireless gratuit in tot complexul. Parcare pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* in Vila 30. Produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.

Demipensiune in Complex Mediteranean Mamaia include: mic-dejun (08.00-10.00) si pranz (13.00-15.00) in regim bufet suedez si bauturi doar in timpul meselor, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine (in limita locurilor disponibile), parcare (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la cele 3 locuri de joaca pentru copii, acces la terenurile de sport (volei, tenis) cu echipament in limita disponibilitatii , internet wireless gratuit in tot complexul. Parcare pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* in Vila 30.
Bauturi incluse in timpul meselor: sucuri acidulate/neacidulate la draft; ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, bere si vinuri (alb si rosu) la draft, vodca, lichior, whisky. Pentru turistii care opteaza pentru pachetul de demipensiune, pranzul se serveste din a 2-a zi de cazare, iar in ziua plecarii se serveste mic dejun si pranz.
Serviciile de masa demipensiune intre 28.04-30.06 si 30.08-20.09 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.

All inclusive in Complex Mediteranean Mamaia cuprinde: mic-dejun (08.00-10.00), pranz (13.00-15.00), cina (19.00-21.00), toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor, acces gratuit la piscine (08.00-20.00), umbrele si sezlonguri la piscine (in limita locurilor disponibile), parcare (in limita locurilor disponibile), acces gratuit la cele 3 locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la terenurile de sport (volei, tenis) cu echipament asigurat in limita disponibilitatii, internet wireless gratuit in tot complexul. Parcare pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* in Vila 30.
Bauturi incluse in timpul meselor: sucuri acidulate/neacidulate la draft; ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, bere si vinuri (alb si rosu) la draft, vodca, lichior, whisky.
In prima zi de cazare - prima masa va fi cina, iar in ziua plecarii, ultima masa va fi pranzul.
Serviciile de masa all inclusive intre 28.04-30.06 si 30.08-20.09 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane.
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii meselor.

Check-in: 18:00 // Ccheck-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.