Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX CORABIA PIRATILOR


Descriere

Complexul Corabia Piratilor are o pozitie privilegiata, avand deschidere intr-o minidelta naturala a lacului, ceea ce constituie un veritabil atu pentru pasionatii de pescuit, dar si deschidere la plaja care se afla la o distanta de 250 m. Suprafata complexului este de 10.000 mp, apartamentele avand terase si peluze proprii, dar si spatii dedicate activitatilor comune de divertisment: piscine, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, loc de joaca copii.
Complexul este format din 6 vile: Pacific, Atlantic, Mediterana, Caraibe, Jamaica, Protocol. Fiecare spatiu de cazare are intrare privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila.

Camere:

Duble Confort/ Studio-uri Confort cu terasa (maxim 2 persoane): sunt situate in vila Pacific a complexului si sunt dotate cu terasa proprie, zona pentru servit masa in exterior individuala si peluza. Suprafata de 52 mp este compusa din: dormitor cu pat matrimonial king size (2m x 2m), grup sanitar cu cabina dus, chicineta cu plita de gatit, televizor LCD, aer conditionat, 1 loc parcare.

Studio-uri/ Garsoniere cu 2 camere Familia: se afla la etajul 1 al vilei. Sunt alcatuite din doua camere: dormitor cu pat matrimonial, tv, aer conditionat si balcon; living cu chicineta si canapea extensibila. Dotarea bucatariei contine: filtru cafea,cuptor microunde,vesela completa pentru 3-4 persoane, frigider cu congelator. Grup sanitar cu toaleta si cabina dus.
Aceasta este varianta economica de cazare in Clubul de Vacanta Corabia Piratilor pentru familiile sau grupurile de prieteni de pana la 4 persoane. Este preferata de familiile cu copii mari (5-14) ani sau grupuri de prieteni care nu doresc sa acorde mult timp bucatariei in concediu. Acest tip de garsoniere sunt dotate cu zona pentru servit masa in interior.

Apartamente cu 3 camere Confort cu terasa: sunt apartamente duplex si se adreseaza familiilor cu mai multi membri sau pentru doua familii cu copii (maxim 6 persoane). Apartamentele au urmatoarea structura:
- parter: living, chicineta dotata cu plita de gatit cu doua ochiuri pe gaz, seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4-6 persoane, frigider, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie. La parter apartamentul dispune de o canapea extensibila/ modulara in living si un grup sanitar.
- etaj: doua dormitoare, fiecare cu aer conditionat si balcon, al doilea grup sanitar cu cabina de dus.
In complex sunt disponibile 16 apartamente duplex cu 3 camere si terasa privata. Fiecare apartament este decorat diferit.

Apartamente/ Vile duplex cu 5 camere duplex Prietenii cu terasa: este de fapt o casa de vacanta complet utilata pentru grupuri de maxim 10 persoane, cu urmatoarea structura:
- parter: living, bucatarie dotata cu aragaz si cuptor, vesela completa pentru 10 persoane, frigider, congelator, zona de servit masa in interior si exterior, canapele, fotolii, grup sanitar cu cabina dus;
- etaj: 4 dormitoare cu paturi duble, fiecare cu aer conditionat si balcon, 2 grupuri saniare dotate cu cabina cu dus.
Apartamentul dispune de terasa privata cu zona de servit masa in exterior si grill. Doua scari interioare care sunt pozitionate in living permit accesul la etaj. Sunt rezervate 4 locuri de parcare in fata apartamentului.

Servicii incluse in tarif:
1. parcare rezervata pentru fiecare apartament.
2. supravegherea video a complexului.
3. internet wireless pe puntea corabiei, la cele 2 piscine si la locurile de joaca pentru copii.
4. locuri de joaca pentru copii.
5. acces lac Mamaia, ponton si posibilitate pescuit.
6. teren mini fotbal gazonat.
7. telefon si fax la receptie
8. pastrare valori
9. piscina adulti si piscina copii.
10.acces gratuit la petrecerile pentru copii.

Mic dejun contra-cost: in perioada 24 iunie - 10 septembrie. Micul dejun se serveste in salonul Mayflower in sistem bufet in intervalul 08:00-10:00.

Terasa si barul sunt situate pe puntea unei replici a celebrei corabii Mayflower ce a debarcat primii colonisti (englezi) in America in anul 1620. De pe puntea corabiei se pot admira rasaritul si apusul soarelui.

Cei care fac din pescuit un hobby pot gasi in incinta complexului 12 locuri de pescuit amenajate. Cele 12 locuri de pescuit se afla pe un canal lung de 30 metri si lat de 12 metri. Adancimea minima este de 2 metri iar maxima de 3 metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.