Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Clas Mamaia Nord se afla in Mamaia si ofera cazare cu bar, lounge comun, gradina si parcare privata gratuita. Hotelul este situat la aproximativ 1,2 km de Marina Regia, la 1,9 km de plaja Phoenicia si la 6 km de Lacul Siutghiol. Hotelul are receptie cu program nonstop si terasa. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate. Hotel Clas este situat in zona Kazeboo, la doar 100 de metri de plaja.
Hotelul ofera cazare in cele 54 de camere duble si 3 suite, toate spatioase si amenajate confortabil si modern.


Camerele duble au 24 mp si sunt dotate cu sistem de climatizare, televizor, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, wi-fi gratuit.
Apartamentele au 45 mp si sunt formate din living si dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble. In living este amplasata o canapea extensibila.


Hotelul serveste in fiecare dimineata un mic dejun tip bufet.


Tabara de vacanta Navodari se afla la 3,3 km de Hotel Clas Mamaia Nord, iar Aqua Magic Mamaia este situat la 9 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, aflat la 25 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.