Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la numai 50 m de Marea Neagra si de plaja din Mamaia, Hotelul Central ofera o piscina in aer liber cu sezlonguri, un salon de infrumusetare si WiFi gratuit.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD cu televiziune prin cablu,frigider cu min bar, telefon cu acces international, balcon, baie privata cu dus, apa calda program non-stop, incalzire, curatenia in camere: zilnic.

Suplimentul pentru camere cu vedere la mare se va achita la receptie in functie de disponibilul in momentul cazarii. Tarif supliment vedere la mare: 15 lei/ noapte in perioadele 04.05 - 06.07.2022 si 01.09 - 30.09.2022 si 20 lei/ noapte in perioada 07.07 - 31.08.2022.

Facilitati:
- Program receptie: non-stop.
- Restaurant: capacitate 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun - bufet suedez cu gustari reci si calde; pranz si cina - bucatarie romaneasca si internationala; terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii; spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului.
- Piscina - Fiesta del Mar: descoperita, situatain fata hotelului, catre mare, apa dulce, adancime - treptat de la 1m la 2m; dusuri. Accesul si accesorii de plaja (sezlong,umbrela) gratuite pentru turistiihotelului; Program de functionare - 08.00-18.00; Terasa-restaurant cu 350 locuri;spectacole de muzica si dans, bar in incinta.
- Sala de conferinte : capacitate maxima 50 persoane, dimensiuni: l=5m, L=15m, intrarea in sala este pemijloc, aranjament in forma de T, dotari: retroproiector, videoproiector, ecrande proiectie, suport de flipchart .
- Alte servicii suplimentare oferite turistilor - fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
- Alte servicii suplimentare oferite turistilor - cu plata : convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale.

Animale de companie: Accesul este permis pentru animalele de talie mica, cu conditia achitarii unei taxe la receptie: 44 lei/ zi.

Check-in: incepand cu ora16.00. Check-out: pana la ora 12.00.
Prelungirea cazarii dupa ora 12.00 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.

Tarifele includ cazare cu mic dejun - bufet suedez 18.06 - 15.09.2022 si continental 04.05 - 17.06 si 16.09 - 30.09.2022 si acces la piscina.

Suplimente masa:
- demipensiune (pranz sau cina): 60 lei/ persoana/ zi; in perioada 07.07 - 31.08.2022 suplimentul de demipensiune este obligatoriu.
- pensiune completa (pranz si cina): 120 lei/ persoana/ zi.

Mesele principale vor fi servite in sistem fisa cont.

Pentru a se beneficia de gratuitati si reduceri pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.