Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOPOLA SKIES RESORT & AQUAPARK


Descriere

Hotelul Topola Skies Resort & Aquapark se află într-unul dintre cele mai pitorești locuri de pe coasta Mării Negre, la o distanță de 900 de metri de plajă și 800 de metri de centrul stațiunii. Poziționat pe o faleză înaltă, într-o zonă liniștită și frumoasă din partea de nord a litoralului bulgăresc, acesta oferă o vedere panoramică spectaculoasă la mare datorită amplasării sale privilegiate.

Facilități hotel

Hotelul este dotat cu un restaurant principal pe două etaje, un restaurant bistro (cu 250 de locuri pentru evenimente private), o piscină Infinity, trei piscine sezoniere încălzite cu zone de hidromasaj, trei baruri în jurul piscinelor, un lobby bar, două săli de conferințe, atracții pentru copii, un supermarket, un magazin de suveniruri, seif la recepție, servicii de transport, spălătorie și călcătorie, parcare exterioară, și Wi-Fi disponibil în toate zonele comune, camere și apartamente.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor, telefon, seif, baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie