Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA SOLINIA


Descriere

Localizare:
Pensiunea SOLINIA, clasificata cu 4 stele, este situata in satul Dunavatul de Jos, in punctul de extrem acces auto.


Cazare:
Ofera cazare pe tot parcursul anului, la standarde moderne, in corpuri de cladire cu dotari pentru gusturile cele mai exigente.


Pensiunea SOLINIA dispune de camere cu 2 sau 3 paturi, cu grupuri sanitare proprii, cu aer conditionat, TV/LCD, DVD,centrala proprie.


Facilitati:
Accesul se poate face cu mijloace proprii pe drumul judetean 222L.


Facilitati locatie: restaurant cu o capacitate de 130 persoane, clasificat cu 4 stele, piscina, terasa cu o capacitate de 50 persoane, masa pentru tenis, parcare proprie supravegheata cu sistem de monitorizare, sala de evenimente/conferinte de 120 mp, dotata cu echipament audio - video modern, aer conditionat in toate incaperile, incalzire cu centrala proprie.


Pensiunea este dotata cu barci pentru agrement, cu capacitate intre 5-10 persoane adulte, care pot transporta pana la 16 persoane simultan.


Punem la dispozitia taberelor scolare si de tineret peste 60 locuri de cazare in camere cu 2-3 locuri, in conditii de deosebite.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.