Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Tisa este situat in centrul orasului Baile Olanesti, la baza Aleii Izvoarelor. Fiind totodata inconjurat de padure, hotelul beneficiaza de un decor proaspat si energizant.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Tisa acorda acces gratuit la NOUL centru wellness (piscina, hidromasaj, sauna finlandeza, baie turceasca cu aburi, fantana de gheata (nou), salina (nou), plaja cu sezlonguri, parcare gratuita. Se ofera Wi-Fi gratuit in zonele publice.
FACILITATI UNITATE
Hotelul dispune de un Centru SPA care este dotat cu piscina interioara, sauna, hammam, jacuzzi, inot contra curentului, cada multifunctionala cu dus subacval si hidromasaj.
In corpul A se gasesc facilitatile comune (receptie, restaurant, baza tratament,etc), existand posibilitatea ca in camere sa se auda zgomote de la restaurant.
Parcarea este gratuita; turistii care nu gasesc loc de parcare in apropierea hotelului pot parca in parcarea primariei, iar tichetul de parcare este decontat integral la receptia hotelului
DESCRIERE CAMERE
Hotelul dispune de 71 de camere din care 54 camere duble standard, 9 camere duble deluxe, 4 camere duble family executive si 4 apartamente.
Camerele sunt distribuite in 2 corpuri de cladiri cu aceleasi dotari, diferenta fiind de amplasament.
ATRACTII TURISTICE
Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului are o capacitate de 180 locuri. Este iluminat ergonomic si prevazut cu instalatie de sonorizare, asigurand calitatea sunetului pentru orice tip de eveniment.
TOATE SERVICIILE DE MASA SE ASIGURA SUB FORMA DE BUFET. Doar pentru restrictii alimentare severe, se va transfera oaspetele la masa cu bonuri valorice, dupa consultatia medicului.
FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul dispune de o sala de conferinte, cu o capacitate de 120 locuri, complet echipata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie